Bladerdeeghapjes

De lekkerste bladerdeeghapjes recepten

Geitenkaas, walnoot en honing bladerdeeghapjes

Geitenkaas, walnoot en honing bladerdeeghapjes

Ingrediënten:

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • geitenkaas (ong 80 gram)
  • 12 hele walnoten
  • honing
  • 1 ei, geklutst

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 14 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Laden...

Er is niks zo makkelijk als een heerlijk bladerdeeg hapje maken. Je kunt er werkelijk waar alles mee gebruiken. Mij leek geitenkaas, walnoot en honing een heerlijke combinatie. Dit smaakt op een broodje ook goed dus waarom niet in bladerdeeg? Ik ga jullie uitleggen hoe je dit simpel kunt maken.


Bereiding Geitenkaas, walnoot en honing bladerdeeghapjes:

Deze ingrediënten zijn voldoende voor 12 hapjes. Je kunt natuurlijk altijd de ingrediënten verdubbelen voor een feestje bijvoorbeeld. Je bent er ongeveer een half uur mee bezig.

Je begint met de oven voor te verwarmen op 225 graden.

Bestrooi je werkvlak met bloem. Snijd de bladerdeeg plakjes in 4en. Je doet de bladerdeegplakjes in een vorm van een mini muffin. Je doet er in elke hoek een. Zorg dat het een kuipje word van bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem van de muffin. Verdeel de ingrediënten in het bakje. Eerst ga je de geitenkaas verdelen over de muffins. Leg daar boven op een walnoot, druk hem een beetje aan. Spuit/smeer er als laatste een beetje honing over heen. Smeer de randjes van de bladerdeeg in met ei. Je kunt de hapjes in 14 minuten goudbruin bakken.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: